Sport i mobilen

Teknologin blir bara bättre och bättre hela tiden. Vi uppdateras ständigt med nya häftiga finesser som gör våra liv ytterligare lite enklare och bekvämare. Att surfa på nätet via mobilen har vi kunnat göra ett bra tag redan. Allt fler hemsidor skapar mobilvänliga webbsidor som går att besöka och använda enkelt via din smartphone eller surfplatta.

sport

För dig som är sportintresserad finns det idag ett fantastiskt utbud av webbsidor och appar som du kan besöka via din mobiltelefon. För dig som har Tre som din mobiloperatör finns bland annat den mycket uppskattade möjligheten att följa all sport som sänds på TV4 Sport. Du kan alltså se på allt från UEFA-cupsmatcher till friidrott och motorsport. Oavsett vilken typ av sport du är intresserad av – fotboll, ishockey, handboll, innebandy eller boxning – så passar denna programvara perfekt för dig.

Ett annat alternativ för dig som tycker om att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom sporten är att ladda ner Aftonbladets app Sportbladet. Appen går att ladda ner både till Iphone och Android och ger dig möjligheten att ta del av de färskaste nyheterna inom all typ av sport. Perfekt för dig som är mycket på resande fot och endast har mobilen eller surfplattan med dig.

Förutom att du kan se på sport och läsa om vad som händer inom idrottsvärlden kan du också oddsa direkt via din mobil. På svenskaspelare.com hittar du spelbolaget PAF som är en av de spelsajter som erbjuder sina användare en mobil version där man har möjlighet att bland annat spela på live betting och pre-match betting. Du behöver alltså inte längre gå till närmaste butik eller sätta igång din dator för att oddsa, utan allt du behöver göra är att logga in på ditt PAF-konto direkt via mobilen.
De ovannämnda alternativen är bara en bråkdel av alla olika möjligheter att få din favoritsport direkt i mobiltelefonen.