Köp hem en ny datorskärm

Oavsett om du jobbar mycket hemifrån eller om hur gör annat på datorn kan en datorskärm vara bra att ha hemma. Du får oftast en bättre arbetsposition av att titta på en extern skärm istället för på din laptop. På så sätt kan du slippa nacksmärtor och andra åkommor en dålig arbetsposition kan ge dig.

Eller kanske har du redan en datorskärm som börjar ge upp? En flimmrande skärm med dåligt ljus kan göra så att du mår dåligt.

Hitta prisvärda skärmar

Idag finns det gott om skärmar att välja på. Du hittar exempelvis ett brett utbud hos CDON där du smidigt kan beställa hem din favorit. Datorskärmar idag behöver inte vara speciellt dyra, utan det finns många prisvärda alternativ.

Välj gärna en skärm som går att höja och sänka något, för att du ska få en riktigt bra arbetshöjd. Fundera också på hur stor skärm du vill ha. En liten skärm kan vara jobbig att titta på, men detsamma kan gälla för en alltför stor skärm.

Glöm inte kopplingen

För att kunna ansluta din datorskärm till datorn behöver du rätt koppling. Exakt vilken koppling du behöver beror på vilket uttag din dator har. Det går oftast att läsa sig till den informationen relativt lätt online.