Köp en skyddande present<

Det är inte alltid lätt att hitta en passande present. En present får inte vara alltför opersonlig samtidigt som den kanske inte ska vara alltför personlig. Tack vare att nästan alla har en smart telefon har det blivit aningen lättare att hitta lämpliga presenter. Välj något passande på nätet. Mobilskal är alltid uppskattade. Ett fodral till telefonen som skyddar den är egentligen nödvändigt för alla, därför är det en bra present.

Det känns kanske inte särskilt sexigt att ge bort ett skärmskydd till någon i present, men det är faktiskt ingen dålig idé. Trenden inom skärmskydd går nämligen mot glas vilket kan verka något märkligt. Men glaset är hårdare och blir inte så repigt som plastskydd. Spricker det och går sönder är det betydligt billigare att byta det än att byta skärmen på telefonen.

Hörlurar är fina presenter, speciellt de lite lyxigare varianterna som exempelvis bluetoothhörlurar. Idag finns det många att välja mellan men kvaliteten skiljer sig en hel del. Om mottagaren av din present redan har lurar med sladd så vill det till att de trådlösa lurar du ger bort har minst lika god ljudkvalitet.